twitterfacebookyoutubemail

Vuitanta candidatures als Premis Girona és Esport 2017

Vuitanta candidatures als Premis Girona és Esport 2017

Els Premis Girona és Esport 2017 han reunit vuitanta candidatures, que optaran als nou premis diferents que atorga cada any un Jurat format per una trentena de persones, que es reuniran aquest dijous per fer una primera tria de la que en sortiran els tres finalistes de cada categoria.

Com ha estat habitual des de la primera edició, els Premis Girona és Esport reconeixen els millors esportistes absoluts i de promoció masculí i femení; el millor entrenador, l’equip i el club més destacats i el millor directiu, en tots els casos fent sempre referència als mèrits obtinguts dins la temporada que s’acabarà el 30 de juny.

Un cop el Jurat s’hagi reunit aquest dijous dia 22, es farà una segona votació per decidir els diferents guanyadors de cadascuna de les categories. Els esmentats guardonats rebran el premi en la gal.la que aquesta any es portarà a terme al Centre Cultural La Mercè de Girona, el divendres 30 a les vuit del vespre amb la presentació del periodista Francesc Sànchez Carcasses.

Les categories amb més candidatures aquest any són les de millor equip (16), Millor club (12), i les de promoció masculina i femenina, amb nou i deu optants en cadascuna d’elles.

Cal recordar, que el Jurat també atorgarà com cada any el Premi Especial Girona és Esport – Diputació de Girona, a una persona, equip o entitat que s’hagi significat en favor de l’esport gironí.

Per tercer any consecutiu, els Premis Girona és Esport també premiaran els esportistes, equips o clubs més destacat de cada comarca gironina. Uns guardons que compten amb la total implicació dels diferents Consells Esportius Comarcals.

Els Premis Girona és Esport compten amb el suport de: Diputació de Girona, Ajuntament de Girona, L’Esportiu, Diari de Girona, Universitat de Girona, EUSES, Federació Catalana de Patinatge, Federació Catalana de Bàsquet, Federació Catalana d’Handbol, GEiEG, Viatges Plaimont, Televisió de Girona, diversos Ajuntaments i els esmentats Consells Esportius de les comarques de Girona, a més el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.