twitterfacebookyoutubemail

Premis Girona és esport

Premis Girona és esport

Les comarques de Girona són riques en varietat d’esports i en esportistes, tant de primer nivell com de formació. Són molts els clubs, els equips i els practicants que fan que el nom de Girona soni arreu del territori català, de la geografia espanyola i fins i tot en l’àmbit internacional. Ha estat així en les darreres dècades i segueix essent així en l’actualitat.

La trajectòria d’aquests esportistes es mereix ser reconeguda a nivell de les comarques de Girona. És per això que des d’aquest 2013 es posen en marxa els Premis Girona és esport, que han de permetre reconèixer els mèrits esportius dels representants de les comarques de Girona, ja sigui a nivell individual o col.lectiu.

El lliurament dels Premis Girona és Esport serà anual i s’entregaran el darrer divendres del mes de juny, aprofitant el tancament de la temporada natural esportiva.

Pel que fa als esports d’equips es premiaran els esportistes i conjunts dins la temporada natural de competició, mentre que en els espports individuals es premiaran els mèrits aconseguits des de l’1 de juliol de 2012 al mateix 30 de juny de 2013.

Els Premis Girona és Esport constaran d’una comissió organitzadora, que comptarà amb un ampli Jurat format per membres d’institucions públiques, entitats, federacions esportives i empreses privades.

Relació de Premis Girona és esport

  1. Millor esportista absolut masculí
  2. Millor esportista absoluta femenina
  3. Millor esportista promoció masculí
  4. Millor esportista promoció femenina
  5. Millor entrenador
  6. Millor equip
  7. Millor club o entitat
  8. Millor directiu
  9. Premi especial Girona és Esport
  • La presentació als Premis serà lliure i la podrà fer qualsevol persona física, club, entitat o organisme que ho consideri oporto. L’acceptació de les propostes, segons els mèrits presentats, correspondrà als membres del Jurat.

Jurat

El jurat dels Premis Girona és esport estarà format per un ampli ventall de persones, totes elles relacionades amb el món de l’esport a través de les diferents institucions, entitats, federacions i empreses. En l’esmentat Jurat també hi haurà membres dels diferents mitjans de comunicació de les comarques de Girona.

Calendari

19 d’abril a 31 de maig.

Obertura i període de presentació de les candidatures als Premis Girona es Esport 2013.

Les candidatures les podrà presentar qualsevol persona física, entitat o club, sempre a través de la pàgina web www.gironaesesport.cat., on consten les bases de cada categoria.

1 juny. Recompte i anunci de les candidatures rebudes.

Un cop anunciades hi haurà deu dies hàbils per fer les reclamacions que es considerin oportunes.

20 juny. Elecció i anunci dels tres finalistes de cada Premi.

Aquests finalistes sortiran després d’una primera sessió d’anàlisi i votació del Jurat dels Premis.

27 juny. Votació secreta dels guanyadors, a càrrec dels membres del Jurat dels Premis.

girona_es_esport

28 juny. Gal.la dels Premis Girona és Esport.