twitterfacebookyoutubemail

Presentats els premis
“Girona és esport”

Presentats els premis<br />“Girona és esport”

Aquest migdia s’han presentat a la Diputació de Girona els premis “Girona és esport”. L’acte ha estat a càrrec del Vicepresident de la Diputació de Girona Xavier Soy, el diputat de Cooperació Esportiva Antoni Guinó, i Josep Guardiola, director dels premis. Els guardons reconeixeran  els mèrits esportius dels representants de les comarques de Girona, ja sigui individualment o col·lectivament.diputacio[1]

Els premis “Girona és esport” s’entregaran el darrer divendres del mes de juny, aprofitant el tancament de la temporada natural esportiva.

Pel que fa als esports d’equips, es premiaran els esportistes i conjunts dins la temporada natural de competició, mentre que en els esports individuals es premiaran els mèrits aconseguits des de l’1 de juliol de 2012 al 30 de juny de 2013.

Els premis “Girona és esport” tindran una comissió organitzadora que comptarà amb un ampli jurat format per membres d’institucions públiques, entitats, federacions esportives i empreses privades.

Relació de premisGirona és esport

Millor esportista absolut masculí

Millor esportista absoluta femenina

Millor esportista promoció masculí

Millor esportista promoció femenina

Millor entrenador

Millor equip

Millor club o entitat

Millor directiu

Premi especial Diputació de Girona, “Girona és esport”

Jurat

El jurat dels premis “Girona és esport” estarà format per un ampli ventall de persones, totes relacionades amb el món de l’esport a través de les diferents institucions, entitats, federacions i empreses. En l’esmentat jurat també hi haurà membres dels diferents mitjans de comunicació de les comarques de Girona.

Calendari

19 dabril a 31 de maig

Obertura i període de presentació de les candidatures. Les candidatures les podrà presentar qualsevol persona física, entitat o club, sempre a través de la pàgina web www.gironaesesport.cat, on constaran les bases de cada categoria.

1 juny

Recompte i anunci de les candidatures rebudes. Un cop anunciades hi haurà deu dies hàbils per fer les reclamacions que es considerin oportunes.

20 juny

Elecció i anunci dels tres finalistes de cada premi. Aquests finalistes sortiran després d’una primera sessió d’anàlisi i votació del jurat.

27 juny

Votació secreta dels guanyadors, a càrrec dels membres del jurat.

28 juny

Gala dels premis “Girona és esport”.